Investigații

Am aflat cine sunt cu adevărat părinții lui, Vlad Pascu, baiatul drogat, de doar 19 ani care a ucis alți doi tineri cu mașina

Am aflat cine sunt cu adevărat părinții lui Vlad Pascu baiatul drogat de doar 19 ani care a ucis alți doi tineri cu mașina

Tragedie fără margini în familiile a doi studenți, care se aflau în vacanță la mare, în stațiunea 2 Mai. Aceștia se îndreptau spre plajă împreună cu alți colegi de facultate, când un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina în ei și i-a ucis pe loc. Acesta a fugit ulterior de la fața locului. Polițiștii l-au găsit imediat în Vama Veche și au constat că acesta era foarte drogat.

Vlad Pascu consumase trei tipuri de substanțe interzise și nu mai era conștient de ceea ce se întâmplă în jurul lui: cocaina, amfetamine și metafetamină. Băiatul se afla și el la mare, iar alături de el era și tatăl său, Mihai Pascu, fost director de concurs la Cupa Off Road Masters X3M Vâlcea, actual milionar din imobiliare și afaceri suspecte. Mama sa, Miruna Pascu se ocupă tot afaceri cu terenuri.

Avocata tânărului de 19 ani, Luminița Popescu, a făcut declarații halucinante, indignând la maxim opinia publică. Aceasta susține că părinții băiatului sunt oameni simpli și că nu au foarte mulți bani.

Tupeu fără margini: avocata spune că părinții lui Vlad Pascu sunt săraci

Dar imaginile cu băiatul care abia terminase liceul, îmbrăcat cu haine de mii de euro, ceasuri de zeci de mii de euro și conducând mașini de sute de mii de euro, o contrazic.

„El a realizat ceea ce a făcut și îi pare rău. Nu este nici tipul de persoană despre care s-a vehiculat în zona online. (…) Părinții nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei și îi dau copilului să se drogheze, sub nicio formă. Sunt niște oameni simpli, normali”, a transmis Popescu.

Avocata dă vina pe cel care i-ar fi dat drogurile, nu pe tânărul care a consumat substanțele interzise sau pe tatăl care-l însoțea în vacanță.

„A recunoscut că a consumat droguri. Urmează să vedem acum persoana care i-a dat. Este o poveste mult mai lungă, mult mai gravă din punctul meu de vedere, și urmează să descoperim ce s-a întâmplat. Din câte am înțeles, nu este consumator. Le-a primit în Vama Veche”, a fost o altă declarație a avocatei Popescu ce poate fi pusă sub îndoială ușor cu o singură poză: „Drugs are my life” sau „Drogurile sunt viața mea” scrie pe tricoul lui Vlad.

Monica Tatoiu a dat toate detaliile despre tatăl tânărului drogat, care a ucis doi studenți

Monica Tatoiu a dat detalii despre tatăl băiatului, despre care spune că a încasat 17 milioane de euro dintr-o afacere ilegală. Aceasta este de părere că tânărul care a ucis doi studenți de 20 și 21 de ani va scăpa la fel ca și Mario Iorgulescu, trimis în Italia, unde va fi protejat.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări.

Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat.

Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a transmis Monica Tatoiu la România TV.

„Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a mai zis ea.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult