HOROSCOP

Zodia care va primi o oportunitate de vis. Vine o perioadă foarte bună pentru ea. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

Zodia care va primi o oportunitate de vis. Vine o perioadă foarte bună pentru ea. Camelia Pătrășcanu previziuni complete

Camelia Pătrășcanu aduce vești bune, dar și rele pentru anumite zodii. Fiecare nativ în parte este nevoit să traverseze o perioadă ceva mai agitată odată cu intrarea în luna mai.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Gemenii, spre exemplu, sunt plini de energie, însă trebuie să știe și cum să și-o canalizeze.

Conform horoscopului prezentat de Camelia Pătrășcanu, nativii acestei zodii pot vedea noi orizonturi care se deschid, dar trebuie să știe și cum să profite de ele.

„Gemenii au o perioadă în care energia e investită în acțiuni sociale, în proiecte colective, în vizibilitate publică. Vor să fie mai cunoscuți, mai văzuți, mai luați în seamă. Li se deschid noi orizonturi, se vorbește despre ei. În cazul altor Gemeni, pot fi interesați să se alăture unor grupuri cu care au chestii în comun”, spune Camelia Pătrășcanu, conform fanatik.ro.

Camelia Pătrășcanu aduce vești proaste pentru nativii acestei zodii

Pentru nativii din zodia Rac pe de altă parte, astrologul aduce vești ceva mai proaste. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor să conducă totul și pot avea un punct de vedre mai dur.

De aici pot apărea mari conflicte, pentru că nimeni nu poate ajunge la pace. Oamenii din jurul lor s-ar putea să fie cei mai afectați. Vorbim chiar despre niște supărări mari în anumite situații.

„Racii au un Marte în Berbec cu dorință de a ordona și coordona, sunt șefi. Au un punct de vedere intransigent, nu negociază. Sunt ireductibili acolo unde au un crez, o convingere. Nu poți cădea la pace cu ei, nu cedează, iar asta poate da bătăi de cap celor care vor să îi conducă pe ei. S-ar putea să supere pe cineva. Preferă să piardă, dar să fie liberi, pe cont propriu”, adaugă astrologul Camelia Pătrășcanu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate