HOROSCOP

Zodia care va fi dată peste cap. Revine cineva din trecut în viața voastră în următoarele zile. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care va fi dată peste cap. Revine cineva din trecut în viața voastră în următoarele zile. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie devine răzbunătoare. Are chef de ceartă și ar fi bine să stai departe de ea, măcar până la finalul acestei săptămâni.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru zilele următoare. Au loc răzbunări, conflicte la muncă, dar și dezamăgiri.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, pentru Gemeni, vin schimbări de atitudine. Mare atenție dacă îi ai prin preajmă, pentru că riști să ai probleme.

Nativii acestei zodii se schimbă radical și ajung să vrea să se răzbune. Mai mulat de atât, văd dușmani în toate direcțiile. Recomandarea astrologului pentru acești nativi este să se tempereze cât pot de mult.

„Nativii din zodia Gemeni își vor pune întrebări de genul „Ce caut/cauți eu/tu în viața mea?” Pot apărea tot felul de discuții, de probleme cu dușmanii vizibili și invizibili, posibile plăți de polițe, răfuieli, răzbunări. Fiți cu ochii în patru! Temperanță e cuvântul săptămânii”, spune Mariana Cojocaru, potrivit playtech.

Mariana Cojocaru anunță o trădare dureroasă pentru această zodie

De cealaltă parte, nativii din zodia Rac nu o duc nici ei prea bine până la finalul săptămânii. Cei născuți sub acest semn zodiacal suferă o trădare dureroasă.

Un prieten bun, sau o prietenă, le va întoarce spatele. Iar asta le va dea de gândit. Chiar și așa, există și o veste bună. Persoane din trecut, mai valoroase, ar putea să revină în viața lor în zilele următoare.

„Nativii din zodia Rac vor vedea fața adevărata a unui prieten sau a unei prietene cu Jupiter retrograd. Dacă vă întoarce un serviciu sau spatele? Ei bine, e în funcție de ceea ce ați oferit și voi. Unele persoane vă pot întoarce spatele și asta trebuie să vă dea de gândit. Jupiter retrograd spune de faptul că te poți regăsi cu persoane din trecut”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate