HOROSCOP

Zodia care va avea succes la bani. Poate să primească și un cadou până pe 28 mai. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care va avea succes la bani. Poate să primească și un cadou până pe 28 mai. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o singură zodie are spor la bani în perioada următoarea perioadă. S-ar putea să primească și cadouri pe care chiar le merită.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. O zodie se bucură de bani din plin, în timp ce pentru alți nativi vine ”nota de plată”.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Berbecii sunt foarte bine aspectați pe partea financiară. Nativii acestei zodii primesc bani, dar și daruri și au de unde alege.

Mai mult de atât, totul este pozitiv în viața lor și le merge bine. Pot apărea mici tensiuni în dragoste, însă acestea pot fi rezolvate cu o comunicare adecvată.

„Venus Cazimi poate anunța beneficii, daruri, spor sau bani. Alegeți bobul de neghină pentru că altfel nu aveți cum să atrageți partea pozitivă. Odată ales, se spune că trebuie să vă meargă bine. Dragoste: tensiuni în paradis, la unii cutremure existențiale, la figurat”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, avertisment dur pentru nativii acestei zodii

Pentru nativii din zodia Taur pe de altă parte, vine ”nota de plată”. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să învețe ce este iubirea, dar și fidelitatea.

În caz contrar, pot ajunge să plătească pentru greșelile pe care le fac, pe mai multe zone. Și cu siguranță niciun nativ nu își dorește așa ceva, așa că mai multă corectitudine în perioada aceasta.

„Venus Cazimi este cu dedicație pentru adevărații romantici ai zodiei! Pornim de la artiști până la cei care știu să respecte cu adevărat ce înseamnă iubirea, ca sentiment înălțător, fidelitatea, tot ce are mai bun Venus Cazimi. Exclus adulterinii sau cei care umblă cu ocaua mică sau cioara vopsită pe zona de carieră și de bani”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate