HOROSCOP

Zodia care va avea reușite majore pe toate planurile până pe 25 mai. Jupiter îi îndeplinește orice dorință. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care va avea reușite majore pe toate planurile până pe 25 mai. Jupiter îi îndeplinește orice dorință. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP. Anul 2024 a început bine, cu energie pozitivă pentru mare parte dintre zodii, însă deja de acum vor începe să apară provocările, dar și lecțiile karmice. După ce în 2023 au fost destul de probleme pentru toți nativii pe plan financiar, ei bine măcar din acest punct de vedere lucrurile se vor ameliora.

Astrologul Maria Sârbu a realizat previziunile pentru anul 2024, oferind detalii complete pentru fiecare zodie în parte. Harta astrală arată diferit pentru nativi, iar informațiile pe larg le puteți afla din clipul de mai jos. Partea comună este doar legată de cea mai grea perioadă, care va veni în aprilie pentru noi toți. Iată de ce.

Previziuni pe scurt pentru anul 2024, pentru zodia Fecioară cu Maria Sârbu

Dragi Fecioare, în primul rând trebuie să știți că Luna Neagră va fi în zodia voastră până pe 29 iunie. Asta înseamnă că mai aveți lecții de învățat. Karma vi le aduce în prim plan.

Dacă aveți planuri să vă puneți bine la capitolul stabilitate din punct de vedere financiar, trebuie să trageți tare pentru că este un an foarte important din acest punct de vedere.

Vestea bună este că Jupiter vă va aduce creșteri foarte importante. El va ajunge în Gemeni, acolo unde vă cere să fiți destul de liniștiți, dar până acolo de la 1 ianuarie până pe 25 mai vă tot aduce succesul către voi. Vă ghidează pașii spre realizări aici sau chiar în străinătate.

Pe orice plan v-ați dori, Jupiter vă bucură cu toată susținerea astrală și puteți dobândi orice. Acum este momentul vostru.

După 25 mai, Jupiter vă va împinge să evoluați profesional, fie să schimbați job-ul, să cereți o mărire de salariu. Lucrurile se vor face cu efort, dar se vor întâmpla dacă insistați.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate