HOROSCOP

Zodia care va avea pe 19 aprilie cea mai benefică zi. Vine un mare succes și se deschide un drum nou. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care va avea pe 19 aprilie cea mai benefică zi. Vine un mare succes și se deschide un drum nou. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu, 15-21 aprilie. Săptămâna aceasta va fi una deosebite, care va avea cea mai frumoasă zi pe 20 aprilie, când Soarele va intra în zodia Taurului. Vom simți o lumină, o energie divină care ne va ghida spre lucruri mărețe, așa că fiți deschiși pentru că este cel mai bun moment să începeți proiecte noi.

Astrologul Maria Sârbu a analizat atent harta pentru zilele care urmează și a prezentat deja pe canalul ei de Youtube previziunile complete pentru toate zodiile, oferind sfaturi și detalii despre ce ne așteaptă pe fiecare zi în parte.

Informațiile complete, previziunile pe larg pentru zodii le puteți afla din clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt pentru zodia Fecioară, cu Maria Sârbu

Mercur este încă retrograd și vă va aduce diferite traume din trecut, spiritul va fi supărat, așa că atenție la ce suferințe aveți de vindecat pentru că acum este momentul să rezolvați orice situație vă macină.

16 aprilie – o zi în care trebuie să vă gândiți mai ales la sănătatea voastră. Aveți multă apăsate, plus colegi care vă tensionează pe la serviciu.

17 aprilie – o zi cu ghinion pe relația cu străinătatea, dar vin și bucurii pe zona muncă și bani.

18 aprilie – trebuie să fiți cât se poate de hotârâți. Vine o reușită mare în această zi. Începând cu această zi, Mercur retrograd nu vă va mai da așa de multe bătăi de cap.

19 aprilie – Soarele intră în zodia Taur și vine cu multe bucurii. Lumina succesului și a rezultatelor strălucește tare pentru voi, inclusiv pe finanțe. Se deschid drumuri foarte importante pentru voi, de premii.

20 și 21 aprilie – weekend-ul vă cere să vă gândiți la voi, să vă vindecați de griji și de oboseală.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate