HOROSCOP

Zodia care va avea o cumpănă mare până pe 20 aprilie. Poate pierde enorm. E bine să nu ia decizii acum. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care va avea o cumpănă mare până pe 20 aprilie. Poate pierde enorm. E bine să nu ia decizii acum. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie nu trebuie să ia decizii importante până pe 20 aprilie. Nu e o perioadă benefică deloc pentru ea. De asemenea, alți nativi pot ajunge în situații neplăcute.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru următoarele zile. Până pe 20 aprilie nu e o perioadă bună pentru decizii, în cazul anumitor nativi.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Săgetătorul nu trebuie să facă investiții și nici să cheltuie bani. Nativii acestei zodii e nevoie să fie mai cumpătați.

Pot să își ceară drepturile într-adevăr, însă nu mai mult de atât. De asemenea, ar fi recomandat să nu deranjeze și să evite într-o oarecare măsură alegeri ori decizii importante.

„Nu este o perioadă favorabilă investițiilor și cheltuielilor, ci o perioadă cu maximă cumpătare. Este o perioadă bună cererii de drepturi care vi se cuvin pentru munca prestată și neremunerată. Cine vă este dator trebuie să i se reamintească să vă și plătească. Dacă sunteți sfătuiți cum trebuie, fără să deranjați sau să ațâțați, puteți să vă primiți drepturile”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, avertisment pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Capricorn astrologul anunță diferite vibrații magnetice. Acest lucru înseamnă că cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să fie prudenți.

Poate exista o presiune psihică, pot exista și provocări de asemenea, dar și riscuri pe măsură. De la mici accidentări, până la tăieturi cu diferite obiecte.

„Asocierile planetare ale săptămânii vin cu tot soiul de vibrații magnetice spre zodia dvs. Prudență maximă! Reacționează doar dacă ești provocat sau atacat. Pot fi conjuncturi care pun o presiune psihică. Risc de luxații, entorse, tăieturi cu obiecte ascuțite”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate