HOROSCOP

Zodia care-și poate pierde job-ul în ultimele zile din mai. Evitați certurile cu această persoană. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care-și poate pierde job-ul în ultimele zile din mai. Evitați certurile cu această persoană. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru ultimele zile din luna mai. O zodie va fi împinsă să se trezească la realitate, fără să vrea neapărat acest lucru.

Astrologul Mariana Cojocaru anunță o întâlnire destul de interesantă pentru Raci la finalul lunii mai. Nativi acestei zodii vor ajunge să fie visători, însă lucrurile nu durează prea mult.

Aceștia vor fi treziți la realitate de o anumită situație. Se anunță momente realiste, care îi vor pune pe gânduri și care de asemenea îi vor aduce în situația în care nu vor mai știi ce își doresc.

”La Rac, lucrurile sunt blânduțe, macro-vorbind şi rămânând pe structura ultra-generală, astrologică, pentru că va intra Venus şi acolo este Marte. Este vorba de o întâlnire interesantă, care-i face foarte visători şi boemi. Pe de o parte, e bine, dar ce e val ca valul trece și pe urmă se spune că vor reveni brusc la realitate, că va exista o situație care să-i readucă în zona aceasta contemporană.

Partea de visare este bună, susține artiștii, susține persoanele care au nevoie de așa ceva, ca un suflu nou, constructiv și pozitiv. Partea cealaltă, cu readucerea și trezirea bruscă la realitate, o să-i pună în tot felul de situații care sunt pragmatice, realiste și care s-ar putea să le dea de gândit, pentru că se vor afla la o intersecție de destin în care nu vor ști dacă e mai bine să o ia la nord, la est sau la vest”, spune astrologul.

Mariana Cojocaru, recomandare pentru această zodie

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt vizați în special pe partea de carieră, ori colaborări. Se simt pur și simplu pierduți, însă nu trebuie să uite că nimeni nu îi obligă să facă o alegere.

Tocmai din acest motiv, Mariana Cojocaru le recomandă Racilor să deschidă bine ochii, iar unde nu sunt siguri, mai bine să nu meargă, pentru că riscă să ajungă pe un teren minat.

”Este vorba despre zona de carieră, de business, de parteneriate, colaborări, loc de muncă. Ar vrea ceva nou, dar nu știu cum să pășească de tărâmul acesta nou și structurile vechi profesionale și ele vor fi afectate și nu oricum.

Ori, cel mai corect este ca pe astrograma ta natală să înțelegi ce ai scris, pentru că te poți duce pe o direcție care nu este a ta concretă. Recomandarea pentru Rac să deschidă bine ochii și să nu pășească pe un teren nesigur, alunecos sau minat”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate