HOROSCOP

Zodia care s-ar putea îndrăgosti! Va fi o relație interzisă. Nu va merge. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care s-ar putea îndrăgosti Va fi o relație interzisă. Nu va merge. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru anunță o perioadă complicată pentru o zodie. Alți nativi în schimb ar fi bine să fie atenți la tot ceea ce ține de partea de sănătate.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru următoarele zile. Până la finalul acestei săptămâni, o zodie va fi tulburată, iar alta poate să se îmbolnăvească.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Vărsătorii sunt cei care au de făcut niște eforturi în această perioadă. Nativii acestei zodii e cazul să devină diplomați.

Nu trebuie să dea curs provocărilor și de asemenea, dacă sunt bolnavi, să pună accent pe tratament. Pot exista câteva afecțiuni de sezon în cazul lor.

„Săptămâna te vrea foarte diplomat! Nu dați curs provocărilor invidioșilor. Cei cu afecțiuni cronice nu trebuie să își neglijeze tratamentul. Pot apărea posibile afecțiuni de sezon”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, vești proaste pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Pești, astrologul anunță o perioadă mai tulbure. Cei născuți sub acest semn zodiacal află niște informații despre cineva, iar de aici pot apărea mari tensiuni.

De asemenea, probleme vin și pe plan amoros. Astfel, va fi o săptămână ca un test pe care acești nativi vor fi obligați practic să îl depășească așa cum știu mai bine.

„Veți afla vești de la sau despre cineva. Posibile tensiuni, certuri cu un amic, un prieten sau o rudă de gradul II, poate cu vecinii. Tensiuni în grupul socio-profesional, în breaslă, asociații, partide. Iubirile foarte tinere și incompatibile nu vor sta pe roze. Se vrea un semnal de alarmă important, care nu trebuie tratat cu superficialitate”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate