HOROSCOP

Zodia care primește un test pe partea de destin! Atenție dacă ești într-o relație. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care primește un test pe partea de destin Atenție dacă ești într-o relație. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru anunță un test pe partea de destin pentru o zodie. Alți nativi în schimb se vor afla sub presiune în următoarele zile, iar asta o să se simtă destul de tare. 

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru următoarea perioadă. Până în weekend, două zodii trec prin perioade nu tocmai confortabile.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Săgetătorul are o mulțime de probleme, urmate de niște teste pe partea de destin. Nativii acestei zodii care sunt într-o relație trebuie să fie atenți.

Pot apărea anumite situații care le pot da sentimentele peste cap. Pot lua de asemenea naștere și anumite semne de întrebare care pot genera tensiuni.

„Problemele sau întrebările/testele de destin țin de partea emoțional-sentimentală. De ce? Pentru că se referă la chestiuni ce țin de cuplu, dragoste. Deci sunt vizați cei care au relații, nu cei singuri. Acolo anticipează ceea ce se poate prefigura pe o sinastrie, unde sentimentele vor fi luate la întrebări sau la control”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, recomandare importantă pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Capricorn se anunță de asemenea o perioadă ceva mai agitată. Cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea afla sub presiune, din mai multe puncte de vedere.

E important să aibă răbdare și dacă nu se descurcă, să ceară ajutorul. Doar așa vor putea înainta fără să dea de probleme și mai mari care să îi țină pe loc.

„Pluto din Vărsător face niște aspecte foarte interesante de cuadratură cu planetele din Taur, iar Saturn din Pești ne atenționează asupra presiunilor care pot să fie puse pe voi. Nativul se descurcă bine și singur, nu are nevoie de proptele, de nimic. Din punctul acesta de vedere știți cum să traversați marea și cu sarea sau știți cum să treceți puntea cu ajutorul cuiva”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate