HOROSCOP

Zodia care poate pierde mulți bani până pe 15 mai. Apare o problemă pe job. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care poate pierde mulți bani până pe 15 mai. Apare o problemă pe job. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu anunță că o zodie poate avea probleme cu banii dacă nu e atentă. Alți nativi în schimb s-ar putea să fie destul de tulburați până pe 15 mai.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. O zodie o duce destul de bine, în timp ce alți nativi primesc un avertisment.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Leul trebuie să învețe să aibă răbdare. Nativii acestei zodii nu trebuie să se mai grăbească și să aștepte rezultate imediate. Unele lucruri necesită timp.

„Dacă nu se bucură de succes profesional, noroc, în momentul de faţă, înseamnă că nu au făcut virajul care trebuie. Mai au timp, trebuie să aibă grijă, să se ia după semnele primite, dar să nu se aștepte la un rezultat imediat. Leii sunt ca nişte copii şi dacă nu primesc ceea ce vor ei, cum vor, cumva se supără și renunță”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, sfat pe partea financiară pentru nativii acestei zodii

Pentru nativii din zodia Fecioară se anunță însă o serie de cheltuieli. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot pierde bani până pe 15 mai, așa că mare atenție.

De asemenea, e de preferat să nu ofere împrumuturi, pentru că nu se știe de unde apare paguba. Poate fi vorba chiar și de amenzi în anumite situații.

„Pentru Fecioare există posibilitatea unor cheltuieli în perioada următoare, dar dacă ele se referă la investiții, sunt binevenite. Să nu dea bani împrumut, pentru că pot rămâne fără ei. Mai pot apărea mici pagube pe ici colo, dar acestea sunt doar amenzi de la Univers, pentru că bat pasul pe loc”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate