HOROSCOP

Zodia care are Pluto Retrograd asupra ei. Atenție mare la un eveniment important. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care are Pluto Retrograd asupra ei. Atenție mare la un eveniment important. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie are Pluto Retrograd asupra ei. Asta înseamnă o serie de evenimente de importanță majoră în viața ei. Alți nativi în schimb pot ajunge să vadă lucrurile diferit.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Vin câteva întâmplări interesante pentru mai multe zodii.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Leul îl are pe Pluto Retrograd asupra sa. Nativii acestei zodii vor avea parte de o serie de evenimente importante.

Pot fi pe parte de destin, ori de creativitate. De asemenea, nu sunt excluse nici o serie de întâlniri interesante, revederi și nu numai în perioada care urmează.

Mariana Cojocaru aduce vești interesante pentru nativii acestor zodii

„Pluto retrograd din zodia opusă vă dă un aer de libertate sau de superioritate, depinde cum sunteți structurați. Unii văd în esența de libertate ceva, iar alții extrag de acolo o sevă anume. Libertate înseamnă și creativitate, motivație. Totul se reduce, într-un final, la destin, la caracter. Unii vor avea perspective previzionale legate de cei trei R: revederi, regăsiri, revoluții. Deci ceva se întâmplă!”, spune Mariana Cojocaru.

Pentru nativii din zodia Fecioară, Lilith aduce câteva noutăți. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot ajunge să vadă lucrurile diferit și să aibă de câștigat atât pe plan financiar, cât și amoros.

„Trigonocrația în care este complice și direct implicată Lilith vă poate fi favorabilă în înțelegerea unor mecanisme aparte, unice. De acolo subtilul, relația naturală care se poate contura, câștigul, beneficiul de bani sau în dragoste. Dacă nu, țineți minte de celelalte fețe nevăzute ale lui Lilith”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate