HOROSCOP

Zodia care a tras cartea neagră! Despărțiri dureroase pentru ea. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care a tras cartea neagră Despărțiri dureroase pentru ea. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie a tras cartea neagră. Acești naivi au parte de conflicte și chiar și despărțiri sau divorțuri în perioada care urmează.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Până la finalul săptămânii, o zodie trebuie să se pregătească pentru zile de foc, dar și pentru alte neplăceri.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecul este cel care a tras cartea neagră și ar fi bine să ia în calcul zile ”furtunoase”. Cartea negativă îi va aduce mari probleme.

Nativii acestei zodii au parte de tensiuni majore, iar orgoliul e la mijloc. De asemenea, nervii ating cote maxime, în situații pe care tot ei le-au creat la un moment dat.

„Berbecul săptămâna următoare și-a ales furtuna. E o carte negativă care anunță că nativii din zodia Berbec că vor avea tensiuni pe parcursul săptămânii, datorită orgoliilor. Dar tensiunile apar din discuții cu alte persoane și ei se simt răniți, sunt plini de nervi, au exces de furie sau momente de furie datorită unei bulversări care le-au adus o situație pe care ei au creat-o”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, sfat important pentru această zodie

Numerologul are și o recomandare pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Dacă Berbecii nu lasă furia deoparte, pot avea parte de niște rupturi ureroase.

Se poate ajunge la divorț, despărțire și nu numai. Astfel, e nevoie de o înțelegere mai bună, dar și de o atitudine pozitivă, indiferent de ce va urma zilele acestea.

„Așa că aveți grijă dacă e cineva apropiat, un partener, vedeți cum vă temperați. Lăsați furia la o parte, că de aici se poate produce o ruptură. Dacă e numai pentru o zi, două, trei mai treci, dar s-ar putea să fie un exces de zel ca voi să vă certați periodic, să aveți săptămâni în care să exceleze cearta la voi și atunci Berbecul se poate trezi cu o citație la divorț. Deci, atenție, mare, prudență și înțelepciune pentru săptămâna următoare”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate