Economie

Raiffeisen Bank dă câte 100 de lei clienților în luna mai. Cine poate să primească banii. Există o singură condiție

Raiffeisen Bank dă câte 100 de lei clienților în luna mai. Cine poate să primească banii. Există o singură condiție

Raiffeisen Bank oferă 100 de lei clienților de Paște. Ce trebuie să știe cei care au cont deschis la această bancă și cum pot fi primiți banii? Informații de ultimă oră.

Raiffeisen Bank vine cu vești bune. Dacă și tu ești client al acestei bănci, află de ce avantaje poți beneficia de Paște. Banca vine cu o oferă greu de refuzat.

Astfel, toți clienții care au un card de cumpărături la Raiffeisen Bank au șansa să primească 100 de lei bonus pentru ei. Condiția este ca un client să cheltuiască cel puțin 500 de lei din noul card de cumpărături.

Cum poți să primești 100 de lei de la Raiffeisen Bank

Ulterior, suma de 100 de lei bonus ajunge în cont și poate fi utilizată după preferințe. Atenție mare însă pentru că oferta e limitat! Astfel, poți să primești banii doar în luna mai.

Campania celor de la Raiffeisen Bank este în plină desfășurare și se va încheia pe 10 mai 2024. Și ar fi păcat ca anumiți clienți să rateze această oportunitate.

„E ok să te răsfeți și tu din când în când. 🤭 Se apropie și Paștele … așa că ai un motiv în plus. Primești BONUS 100 de lei doar pentru tine, atunci când cheltuiești de cel puțin 500 de lei cu noul tău card de cumpărături de la Raiffeisen!  Hai să ți-l alegi pe bank.raiffeisen.ro/ro/carduri-de-credit/home.html Perioada promoțională: 10.04 – 10.05.2024”, este anunțul făcut de cei de la Raiffeisen Bank, pentru toți clienții.

Nu ar fi prima oară oricum când banca vine cu o astfel de ofertă. Clienții s-au tot bucurat de mai multe avantaje de-a lungul timpului.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate