Economie

Ești client Raiffeisen Bank? Vei găsi bani în plus în cont dacă faci acest lucru! Este foarte simplu

Ești client Raiffeisen Bank Vei găsi bani în plus în cont dacă faci acest lucru Este foarte simplu

Dacă ai cont și card la Raiffeisen Bank, e momentul să ții cont de cel mai recent anunț venit din partea băncii. E o modalitate în care poți să ai bani pentru zile negre fără prea mult efort.

Raiffeisen Bank vrea să le dea o mână de ajutor clienților săi. Banca anunță că în aplicația sa bancară există un serviciu disponibil prin care clienții pot pune bani deoparte foarte simplu.

Nu e nevoie să pui o sumă lunară în cont și nu ai nicio obligație. Tot ce trebuie să faci este să activezi opțiunea SavingBox. Ce face această opțiune?

Odată activată, opțiunea îi ajută pe clienții Raiffeisen Bank să economisească bani în timp ce cheltuie. Practic ”restul” de bănuți, în funcție de suma selectată, ajung într-un cont de economii.

Raiffeisen Bank, anunț extrem de important pentru clienți

Iar clienții au acces la el oricând au nevoie. Tot în aplicație mai sunt și alte beneficii de care clienții se pot bucura, precum plăți și transferuri instant, dar și acces oricând și oriunde la conturi și carduri personale.

„Și pentru că ne dorim să avem clienți mai fericiți în fiecare zi, te susținem cu cel mai simplu și confortabil mod de a face banking, prin aplicația Smart Mobile. 💰🎉 E simplu:

• ai acces la conturile și cardurile tale oricând și de oriunde ai fi, direct de pe telefon
• trimiți și primești bani instant, în doar câteva secunde
• activezi opțiunea SavingBox ca să economisești în timp ce cheltuiești

Și multe, multe alte beneficii la îndemâna ta, cu doar câteva click-uri! Află mai multe și descarcă și tu Smart Mobile, pentru zile mai zen”, este anunțul făcut de cei de la Raiffeisen Bank pentru clienții lor.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate