Economie

ENEL va trimite șapte facturi la energie odată! Sumele de plată vor fi enorme! Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de reducere

ENEL va trimite șapte facturi la energie odată Sumele de plată vor fi enorme Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de reducere

ENEL este compania de energie cu cea mai mare cotă de piață în România. Are peste 3 milioane de clienți care au contracte pentru curent și peste 50.000 care au și la gaze. În ultimele luni au apărut probleme mari cu emiterea facturilor, astfel că acestea nu au mai fost emise din luna octombrie 2022.

ENEL a avut o defecțiune la soft și a trebuit implementat un nou sistem, care să facă față schimbărilor care au tot apărut din cauza unor ordonanțe negândite date de politicieni.

ENEL anunță că acum s-au rezolvat toate problemele și vor începe să emită facturi. Este vorba despre cele la gaze. Dezastrul va veni atunci când românii vor constata că au de plată o sumă enormă, pentru că vor cumula practic șapte facturi venite aproape simultan.

Ce pot face românii care nu-și permit să plătească toate facturile odată

„Zilele acestea emitem facturile pentru perioada de consum octombrie-ianuarie. Iar pe parcursul lunii mai vom emite facturile aferente consumului lunii februarie și luna martie. Într-adevăr, mulți consumatori nu au mai primit de foarte mult timp facturi, totul din cauza multiplelor modificări care au fost în anul 2022”, au transmis cei de la ENEL.

Românii care nu-și permit să achite toată suma odată vor trebui să facă o cerere pentru o plată eșalonată și să negocieze practic cu reprezentanții companiei un plan corent, astfel încât să fie totul în armonie pentru ambele părți.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate