Economie

CEC Bank dă premii clienților săi sub această vârstă! Dacă nu aveți cont încă, vă puteți face. Este cea mai bună ofertă de acum

CEC Bank dă premii clienților săi sub această vârstă Dacă nu aveți cont încă vă puteți face. Este cea mai bună ofertă de acum

Dacă ai cont deschis la CEC Bank află că te poți bucura de beneficii uimitoare. Important este să vezi dacă te încadrezi în cerințele prezentate de bancă.

CEC Bank le aduce clienților săi o super veste. A fost lansat un pachet bancar care oferă premii garantate. Important este însă să fie realizate tranzacții.

Ce alte condiții mai pune CEC Bank? Acest pachet este destinat doar clienților cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani. Doar dacă te încadrezi în această categorie poți beneficia de avantaje.

Iar pentru cei care nu se încadrează în acest interval de vârstă, CEC Bank le recomandă să distribuie informația către cei interesați. Oferta se numește Pachet Student Free.

Oferta CEC Bank pentru clienții săi. Cine poate beneficia de ea

Iar cei interesați nu trebui decât să intre pe site-ul oficial al băncii. Acolo găsesc toate detaliile de care au nevoie. Totodată, iau la cunoștință și premiile pe care le pot câștiga.

Dacă te încadrezi, deci, în categoria de vârstă menționată anterior, mergi și profită din plin de noul pachet oferit de CEC Bank. Alte instituții bancare nu au mai lansat până acum așa ceva.

„Un pachet bancar care vine la pachet și cu premii garantate la tranzacțiile efectuate? Dacă ai între 18 și 24 de ani și vezi postarea asta, știi ce ai de făcut. Iar dacă nu te încadrezi în intervalul de vârstă, dă un share ca să ajungă la cei ce ar putea fi interesați. Mai multe despre Pachetul Student Free în unități și pe website”, este anunțul făcut de către cei de la CEC Bank pe site-ul oficial.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate