Economie

Banca Transilvania, anunț extrem de important pentru clienții săi! Ce poți să primești GRATUIT în luna octombrie

Banca Transilvania anunț extrem de important pentru clienții săi Ce poți să primești GRATUIT în luna octombrie

Ai cont deschis la Banca Transilvania? Știai că te poți bucura de niște super beneficii în perioada următoare? Și nu e nimic complicat.

Banca Transilvania vine cu un anunț extrem de important pentru clienții săi. Dacă alegi să deschizi un cont, sau ai deja unul, te poți bucura de premii gratuite.

Banca Transilvania le reamintește clienților de BT Pay Kiddo. Acest serviciu este disponibil copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

Cei mici pot învăța să folosească cardul bancar, iar adulții pot gestiona cheltuirea banilor de la distanță. În acest mod, lucrurile sunt extrem de sigure.

Ce oferă Banca Transilvania gratuit clienților săi

Iar cei care nu au un astfel de cont dar vor să își deschidă până pe 22 octombrie, pot avea parte de surprize. Banca Transilvania le pune la dispoziție clienților niște super premii.

Norocoșii pot câștiga de la laptopuri MacBook, până la tablete, dar și căști. Totodată, banca mai oferă și vouchere, cursuri de vlogging, dar și alte surprize.

„Banii de buzunar se dau de acum direct în BT Pay Kiddo. Dacă ai un kiddo între 10-14 ani sau 14-18 ani, trebuie să știi că poate să folosească BT Pay, versiunea Kiddo. Îi dai acces din app, își instalează aplicația & that’s it! De acum, face parte din gașca cool kids, care își gestionează banii direct din app, sub supravegherea ta.

În plus, dacă îi faci BT Pay Kiddo până pe 22 octombrie, poți câștiga premii super cool: laptopuri MacBook, căști, tablete, cursuri de vlogging, vouchere & more. Hai în BT Pay!”, este campania lansată de către cei de la Banca Transilvania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate